Preek Klaas Goverts 10-08-2014

Klik hier om de preek te luisteren.

Deel dit bericht op:

2 Responses to Preek Klaas Goverts 10-08-2014

 1. jannes keizer

  Filippenzen 4:4-7

  NBG51
  NBG-vertaling 1951
  4Verblijdt u in de Here te allen tijde! Wederom zal ik zeggen: Verblijdt u! 5Uw vriendelijkheid zij alle mensen bekend. De Here is nabij. 6Weest in geen ding bezorgd, maar laten bij alles uw wensen door gebed en smeking met dankzegging bekend worden bij God. 7En de vrede Gods, die alle verstand te boven gaat, zal uw harten en uw gedachten behoeden in Christus Jezus.

 2. D.Hiemstra

  Wat een prachtig, maar waar woord wat broeder Klaas Govers bracht op 10-08-2014. Ik heb mijn gehele leven nog nooit zo iets gehoord, met tranen in mijn ogen heb ik er naar zetten te luisteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.